#htmlcaption1 #htmlcaption2

Tavsiye: BEYTAŞ Rastaurant


Birisi çocuk dostu mu dedi?

İşte BEYTAŞ RESTAURANT. Bu cici yer Beykoz'da otururken haftanın en az 4 günü gittiğimiz yerdi. Şimdi Samandıra'da oturduğumuz halde hemen her Pazar mutlaka gittiğimiz tek adres. 

Beytaş'ın birkaç tane şubesi var ama en güzeli kesinlikle Beykoz sahildeki Beytaş. Kısaca yolu anlatmam gerekirse, Beykoz Belediye Sarayı'nı ve Evlendirme Dairesini Beykoz yönünde geçtikten sonra BP Akaryakıt İstasyonunu da geçer geçmez hemen solunda kalıyor.

Yemek yedikten sonra balıkçıların olduğu sahilde kısa bir yürüyüş yapabilirsiniz. 

 Burayı çok seviyorum, sebepleri neler mi:

  1. Tüm garsonları güler yüzlü, son derece çocuk canlısı, ağlayan çocuğu güldürmek için her yolu deneyen insanlardan oluşuyor.
  2. Denize 0 ve boğazın o muhteşem iyot kokusunu her daim içine çekebiliyorsun. Boğazın en geniş manzarasının olduğu noktalardan birisi.
  3. Çocuk oyun alanı var ve yağmur yağsa da sürekli bakımlı.
  4. Otoparkında her daim yer bulabiliyorsunuz.
  5. Fiyatları her keseye rahatlıkla uyabilecek ölçüde. 3-4 kişilik bir aile oldukça zengin 2 serpme kahvaltıya yalnızca 40 TL ödüyor.
  6. Her daim taze deniz balığı bulunuyor (çiftlik satmıyorlar). Çünkü çevrede her yer balıkçı :)
  7. Bir sürü mama sandalyesi var.
  8. Toplamda 3 kapalı yeri var (denize 0 büyük restaurant, dolarsa beyaz köşk (denize gene 0 ve cafe kısmı), paralelinde açık hava alanları.
  9. İftar menüleri çok leziz ama kesinlikle rezervasyon şart lakin birkaç gün önceden doluyor.
  10. Tekneniz var ise iskelesine yanaşabiliyorsunuz. Birçok kez tekneye hizmet aldık.
  11. Alkol yok bu da sirkülasyonun çok olmasını sağlıyor. İç masalarda oturuyorsanız kalkana kadar mutlaka denize 0 masalar boşalmış oluyor. Garsonlar hep birlikte masalar kaldırıyor ve sizin masanızı olduğu gibi taşıyorlar.
  12. Kahvaltısını mutlaka tecrübe edin, kuzu güveç ve balıklarını da şiddetle tavsiye ederim.
  13. Gözümdeki tek handikapı sözleşmeleri bittiği için ve ihale sürecinde olduklarından mecburen Cola Turka satıyor olmaları :)












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mor Pisi ©2014

TASARIM-Degmesin yağlı boya